Bradulmosului.ro Molizi

POMI ARTIFICIALI DE CRĂCIUN - MOLIZI

total 4 produse

data apariției cel mai mic preț În stoc popularitate

Molidul vâlvoi, cu crengi și ace de pin create cu mare atenție, arată foarte natural. Această linie de produse include o mare varietate de tipuri de pini. De la molidul canadian până la molidul înflorit, care garantează un aspect ultra-realist și multă densitate datorită crengilor cu flori.

Mai aveți ezitări în a cumpăra un molid artificial? Citiți articolul nostru pentru a vă ajuta cu alegerea tipului potrivit de pom de Crăciun. 

Prelucrarea precisă, densitatea ramurilor și a acelor, materialele de înaltă calitate și compoziția simplă sunt principalele avantaje ale acestor pomi artificiali de Crăciuni. Molizii au fost proiectați pentru a se integra ca design într-un spațiu închis, fiind potriviți pentru diverse medii precum casa personală, spații comerciale și birouri. Ornamente, deopotrivă mari și mici, se integrează ușor în stilul molidului artificial, iar stilul rămâne la latitudinea dumneavoastră.

Oferim o gamă diversă de pomi de Crăciun, pe lângă molizi găsiți și pini, și brazi, iar dimensiunile variază între 120 cm și 250.

 

NEWSLETTER

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail.
Abonații noștri au parte de diverse beneficii.

Devin-o un fan

URMEAZĂ-NE: