Reduceri pre-sezon 35 %! Se termină după

Bradulmosului.ro larches Zadă Caucasian 150 cm - pom artificial de crăciun

Zadă Caucasian 150 cm - pom artificial de crăciun

TRANSPORT GRATUIT - 35 150 CM noutate

Să aveți parte de cel mai frumos Crăciun cu pomul nostru de iarnă artificial deosebit de frumos, Zada Caucasian! În ultimii ani, Zadele noastre artificiale, pomii de iarnă de formă conică, sunt foarte populare pentru forma lor. Cu Zadele noa .. Mai mult

Se termină după
959 lei
-35%
623 lei

Accesibilitate produse: Expediem imediat!

Zadă Caucasian 150 cm - pom artificial de crăciun

Să aveți parte de cel mai frumos Crăciun cu pomul nostru de iarnă artificial deosebit de frumos, Zada Caucasian!

În ultimii ani, Zadele noastre artificiale, pomii de iarnă de formă conică, sunt foarte populare pentru forma lor. Cu Zadele noastre nu mai trebuie să vă faceți griji cu împodobirea pomului de iarnă pentru că pe ele deja găsiți fibre optice LED și, pe unele, și fulgi de zăpadă care luminează, conuri.

Acele de conifere pe acești pomi de iarnă sunt fabricate din fibre subțiri care luminează la capete. În ultimii ani, pomii de iarnă cu acest tip de ace de conifere devin mult mai îndrăgiți.

Pentru ca noul dumneavoastră pom de iarnă să arate perfect, aranjați bine crenguțele. La fel ca la toți pomii noștri de iarnă, Zada Caucasian se poate monta ușor și apoi poate fi manipulată cu ușurință. Este vorba de o modalitate de montare standard. La acest tip de montaj depinde doar de dumneavoastră la ce înclinație vor fi crenguțele, trebuie să montați dumneavoastră înșivă atât crengile trunchiului, cât și crenguțele mai mici.

Un lucru firesc este soclul metalic echipat cu picioare de gumă rezistente la zgârieturi, precum și husa textilă pentru depozitarea pomului de iarnă.. Vă garantăm aspectul unic și de stil al pomilor noștri de iarnă pe care nu-i găsiți la nicio altă firmă – grație designer-ului nostru propriu.

Atenție: Înainte de cumpărarea pomului de iarnă ar trebui să vă gândiți bine ce mărime vi se potrivește. Înălțimea totală a pomului de iarnă include și vârful, crenguța verticală cea mai înaltă, lungimea acesteia este de 10 cm.

Vă dorim să vă petreceți cât mai plăcut sărbătoarea de Crăciun!

Parametri

Brand-uri: All4Customer
Garanție: 24 de luni
Înălțime: 150 cm
Lățime: 70 cm
Material: artificial masă
tip: copaci
Culoarea: verde
Tipul de conifer: larice
Tip de ac: fibră (optic fibră)
Accesibilitate produse: Expediem imediat!
TVA: Prețurile afișate includ 21% TVA

De asemenea, recomandăm :

NEWSLETTER

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail.
Abonații noștri au parte de diverse beneficii.

Devin-o un fan

URMEAZĂ-NE: