Bradulmosului.ro larches Zadă Natural 150 cm

Zadă Natural 150 cm

Brand-uri: All4Customer
Garanție: 24 de luni
Înălțime: 150 cm
Lățime: 70 cm
Material: artificial masă
tip: copaci
Culoarea: verde
Tipul de conifer: larice
Tip de ac: fibră (optic fibră)
Accesibilitate produse: In stoc!
Perioada de expediție: până la 10 zile!
TVA: Prețurile afișate includ 21% TVA
Se termină după
Prețul nostru:
623 lei
959 lei
Cantitate
Durata de expediție: până la 10 zile!
Distribuie:

Zadă Natural 150 cm

Foarte eleganta Zada Natural, care îi asigură locuinței dumneavoastră o atmosferă de Crăciun veritabilă!

În ultimii ani, Zadele noastre artificiale, pomii de iarnă de formă conică, sunt foarte populare pentru forma lor. Cu Zadele noastre nu mai trebuie să vă faceți griji cu împodobirea pomului de iarnă pentru că pe ele deja găsiți fibre optice LED și, pe unele, și fulgi de zăpadă care luminează, conuri.

Acele de conifere pe acești pomi de iarnă sunt fabricate din fibre subțiri care luminează la capete. În ultimii ani, pomii de iarnă cu acest tip de ace de conifere devin mult mai îndrăgiți.

Pentru ca noul dumneavoastră pom de iarnă să arate perfect, aranjați bine crenguțele. La fel ca la toți pomii noștri de iarnă, Zada Natural se poate monta ușor și apoi poate fi manipulată cu ușurință. Este vorba de o modalitate de montare standard. La acest tip de montaj depinde doar de dumneavoastră la ce înclinație vor fi crenguțele, trebuie să montați dumneavoastră înșivă atât crengile trunchiului, cât și crenguțele mai mici.

Un lucru firesc este soclul metalic echipat cu picioare de gumă rezistente la zgârieturi, precum și husa textilă pentru depozitarea pomului de iarnă.. Vă garantăm aspectul unic și de stil al pomilor noștri de iarnă pe care nu-i găsiți la nicio altă firmă – grație designer-ului nostru propriu.

Atenție: Înainte de cumpărarea pomului de iarnă ar trebui să vă gândiți bine ce mărime vi se potrivește. Înălțimea totală a pomului de iarnă include și vârful, crenguța verticală cea mai înaltă, lungimea acesteia este de 10 cm.

Vă dorim să vă petreceți cât mai plăcut sărbătoarea de Crăciun!

De asemenea, recomandăm :

NEWSLETTER

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail.
Abonații noștri au parte de diverse beneficii.

Devin-o un fan

URMEAZĂ-NE: