Mega vânzare! Reduceri 35 - 77 %! Se termină după

Bradulmosului - Calitatea cea mai bună de la producătorul nr. 1 Ce se va Crăciun 2019?

Ce se va Crăciun 2019?

Ce se va Crăciun 2019?

În conformitate cu cele mai recente tendințe ar trebui să lase consumiste spiritul Crăciunului și ar trebui să se întoarcă la materiale naturale. Do popularitate din ce în ce vine de casă ornamente de Crăciun. Producerea acestor ornamente nu este atât de scump și astfel de produse face chiar mai mare plăcere, care sunt făcute acasă cu dragoste. De exemplu, puteți utiliza coajă de nuc, crengi naturale, scoarță de mesteacăn, portocale uscate, mere. Mai mult decât atât, nu vă fie frică să folosească scorțișoară, piper uscate, anason în stea și alte mirodenii interesante și parfumate.

copii fericiti produc ornamente de Crăciun sau decoratiuni? Apoi, în acest an, nu vă faceți griji de fabricație coroane și candleholders Advent și decorațiuni de Crăciun, pentru că acesta este un lucru bun pentru venirea de Crăciun.

Din materiale naturale pot face coroane de flori Advent, lumânări, dar, de asemenea, ornamente de Crăciun. Uscate felii de portocale sau tăiate fulgi de zăpadă din hârtie și lumânări din coji de nuci da copac un dram de tradiții vechi. Copacii au împodobit inițial cu ornamente de hârtie, fructe și turtă dulce.


Ce culori acest an sunt "în"?

Culoarea tradițională de Crăciun roșu , care nu dezamăgește niciodată, dar acest lucru alternează mai degrabă alb sau argintiu. De asemenea, ele vin în culori pastel la modă, cum ar fi fistic sau menta, care sunt din ce în ce mai populare. culoare albastru închis dispare în fundal, devine albastru ei de gheață. Depinde doar de tine dacă alegeți copac într-un roșu albastru, alb sau clasic lumina. Este important ca tu si copiii tai placut copac si evoca atmosfera magica din dreapta de Crăciun. În ceea ce privește pomul de Crăciun din dreapta acest an sunt foarte populare în special pini și molizi .


NEWSLETTER

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail.
Abonații noștri au parte de diverse beneficii.

Devin-o un fan

URMEAZĂ-NE: