Mega vânzare! Reduceri 35 - 77 %! Se termină după

Bradulmosului - Calitatea cea mai bună de la producătorul nr. 1 Clienți Feedback

Clienți Feedback

A se vedea modul în care evaluăm clienții noștri.

Naše reference

Suntem foarte mulțumiți de cumpărăturile din magazinul online. Pomul de Crăciun este frumos și bogat. Unul dintre angajații pe serviciu clienți, domnul Prochazka, ne-a asistat pe chat-ul online, a fost foarte drăguț cu noi și am dori să-i mulțumim pentru bunăvoință.

John and Sara, Leeds

Naše reference

Bună dimineața și mulțumim mult pentru pomul de Crăciun. A ajuns la noi cu bine și este foarte drăguț. Recomand magazinul vostru online și prietenilor mei.

Cu drag, Janet

Naše reference

Bună, pomul meu de Crăciun a fost livrat în 5 zile. Arată precum unul real.                                                                                    

Paul din Bristol

Naše reference

Bună dimineața, pomul de Crăciun a fost livrat ok, iar copiii noștri s-au bucurat în principal de el. Aș dori să transmit aprecierile mele asistenței oferite și comunicării deschise cu clienții. Vă mulțumesc.

Domnul Smith, Belfast

Naše reference

Bună, aș vrea să-mi transmit aprecierile. Pomul de Crăciun are un aspect similar cu cel prezentat în imagini. Angajatul dumneavoastră m-a informat că fotografiile nu sunt rafinate și a avut dreptate :).. 

Mary, Chester

Naše reference

Bună ziua, Am comandat un pom artificial de Crăciun, iar coletul a ajuns în câteva zile. Am fost foarte mulțumit cu serviciile de logistică. Eu locuiesc într-un sat, iar curierii au de obicei probleme în a-mi găsi casa.

După ce am dat comanda, era în mod regulat informat pe mail de starea ei. Magazinul online oferă și asistență prin telefon și chat online, pe care l-am folosit pentru a comunica.

O zi frumoasă, Mark

Naše reference

M-am îndrăgostit de pomii voștri de Crăciun. În mod normal susțin brazii reali, totuși, acesta arată foarte realist. Combinația materialelor și densitatea ramurilor oferă un aspect realist și bogat. 

Și rudele noastre care ne-au vizitat au confirmat același lucru. Au crezut că pomul este natural, cum îl am de obicei, până ce le-am zis că în acest an am cumpărat unul artificial. 

Mulțumesc. 

Adele, Manchester

Naše reference

Bună dimineața, am cumpărat un brad artificial și suntem foarte mulțumiți. Copacul este frumos și cutia în care a fost livrat încă o mai folosim.

Karl, York

Naše reference

Am făcut o comandă online pentru prima dată. Nu eram sigur de condițiile de cumpărare, așa că am sunat la serviciu clienți, iar cineva mi-a explicat totul și mi-a oferit sfaturi ajutătoare. Niciodată nu o să știi ce se poate întâmpla, însă am fost complet mulțumit de produs după ce l-am primit.

Bradul este frumos și arată realist.

Mulțumesc și Crăciun Fericit! 

Adam, Notthingham

Naše reference

Am cumpărat un pom superb de Crăciun și recomand site-ul acesta cu bucurie. Oamenii sunt profesioniști în livrare, de încredere, transportul a fost gratuit și am avut o comunicare bună. 

Abia așteptăm Crăciunul din nou. 

Alex, Sheffield

Naše reference

Bună ziua, domnule Prochazka, dați-mi voie să vă laud și să vă mulțumesc pentru bradul de Crăciun. Ne bucurăm să vă trimitem aceste poze. 

Sunt foarte încântat să întâlnesc oameni dornici în a oferi ajutor. 

Vă doresc mult noroc. 

Toate bune, 

Jones

Naše reference

Bună dimineața, 

Am primit pomul de Crăciun, este foarte drăguț, aproape ca unul real. Sunt mulțumită de el. 

Cu deosebită considerație, Alicia

 

NEWSLETTER

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail.
Abonații noștri au parte de diverse beneficii.

Devin-o un fan

URMEAZĂ-NE: