Mega vânzare! Reduceri 35 - 77 %! Se termină după

Bradulmosului - Calitatea cea mai bună de la producătorul nr. 1 Dinferențele dintre pomii cu ace 2D și 3D

Dinferențele dintre pomii cu ace 2D și 3D


 

Acele momente în care ați fi putut face clar diferența între pomii de Crăciun artificiali și cei naturali au dispărut. Uitați-vă la produsele noastre și veți observa că sunt de calitate înaltă și copii identice ale copacilor reali. Aspectul natural al pomilor de Crăciun se datorează crengilor aranjate în multe straturi, dar și materialelor utilizate: PE (polietilenă) și PVC (polivinilclorură.

Puteți selecta un pom artificial de Crăciun care are acele executate în stil 2D sau 3D, însă cea mai bună alegere pentru cei cărora le place să pună multe decorațiuni este pomul cu ace full 3D. Dacă este pentru prima oară când auziți de ace 2D sau 3D și ați vrea să știți mai bine ce înseamnă, trebuie doar să continuați să cititi paragrafele de mai jos.

 

Pomi artificiali de Crăciun cu ace 2D

Chiar dacă ultimii ani au presupun apariția acelor 3D și full 3D, care dețin majoritatea pe piața pomilor artificiali, versiunea 2D este încă foarte populară. Modelul 2D are ace realizate din folie de PVC care sunt tăiate pe lungimea, forma și densitatea necesară. Dacă doriți pomi artificiali care să arate bine și să aibă un preț mic, atunci un model cu ace 2D este ceea ce trebuie să vă cumpărați.

Pomi artificiali de Crăciun cu ace 3D

Acele 3D sunt realizate printr-un proces mai complicat și presupune utilizarea celor mai noi tehnologii. Pomii artificiali de Crăciun 3D au capetele acelor din polietilenă de calitate, care este, de fapt, turnată în forme ce creează crengile întregi. În partea centrală a pomului (aproape de trunchi) sunt acele clasice din PVC, deci putem spune că acești pomi au un echilibru perfect – pe de o parte arată foarte real și sunt frumoși, iar pe de altă parte au un preț accesibil, ceea ce transformă copacul artificial de Crăciun cu ace 3D într-un produs ideal.

NEWSLETTER

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail.
Abonații noștri au parte de diverse beneficii.

Devin-o un fan

URMEAZĂ-NE: