Mega vânzare! Reduceri 35 - 77 %! Se termină după

Bradulmosului - Calitatea cea mai bună de la producătorul nr. 1 Pomul de Crăciun este în mod inerent astăzi. NEB

Pomul de Crăciun este în mod inerent astăzi. NEB

Într-o anumită parte esențială a obiceiurilor și tradițiilor de Crăciun. cookie-uri de copt, cântând colinde, basme la televiziune și de ambalare cadouri. Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le asociem vacanța de Crăciun. elemente tipice de Crăciun și decorațiuni sunt apoi lumânări, stele, crengi, fulgi, dar mai ales pomul de Crăciun. Astăzi este simbolul nostru pom de Crăciun. Puțini știu, însă, că Republica Cehă are un copac tradiție îndelungată.

Tradiție a venit din Germania

Tradiția de decorare copac, așa cum o știm astăzi, a venit la noi din Germania. Extinderea a început în secolul al 19 - lea, la început în orașele noastre și apoi la țară, în cazul în care până la primul război mondial a prevalat în gospodăriile decorate numai cu nuiele. Oameni provenite și Jedlicka și brazii pentru a decora o turtă dulce și în principal, fructe, migdale și stafide. Mai târziu, au început să aprindă lumânări stromečcích.

In secolul al 19-lea, piețele de Crăciun a început, de asemenea, vanzarea de brazi artificiali de Crăciun din Germania. Ei au fost, de exemplu, tăiate din carton sau placi subtiri. La acel moment, cu toate acestea, au fost favorizate de copaci vii. pomi de Crăciun artificiali devine treptat mai popular.

Piețe oferite și copaci artificiali

Și nu e de mirare. Îmbunătăți materialele, tehnologia de fabricare și proiectarea de copaci artificiali în sine. Și așa astăzi brad artificial copiat fidel opera de arta sa vie si are o foarte naturalist. Pe piata exista sunt artificiale de Crăciun brazi și pini, puteți cumpăra , de asemenea , un molid artificial de Crăciun.

Artificial pom de Crăciun mai are un mare avantaj este prețul său. pomi de Crăciun artificiali, deoarece dura pentru totdeauna. Și așa pur și simplu să alegeți bine și bine pentru tine cel mai frumos copac și în fiecare an doar pentru a schimba decor.

Meniul este mare

Magazinul nostru mujstromecek.cz în oferta sa selectează doar brazi artificiali de Crăciun de calitate premium , care sunt realizate astfel încât proprietarii lor pentru o lungă perioadă de timp a servit, dar , de asemenea , o modalitate de a satisface cele mai importante funcții, de aceea estetic. Din meniul nostru extinse, trebuie doar sa alegeti. Oricine este interesat de un aspect artificial de Crăciun brad , alții preferă artificiale de Crăciun copac de pin si este de asemenea popular artificial de molid Crăciun.

NEWSLETTER

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail.
Abonații noștri au parte de diverse beneficii.

Devin-o un fan

URMEAZĂ-NE: